ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΘΕΣΗ

ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η πώληση του ακίνητου σας μπορεί να είναι μια συναισθηματική και προκλητική διαδικασία, ειδικά την σημερινή περίοδο.

H Vasilopoulos Estates με σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ, ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών αλλά και δυνητικούς αγοραστές ακινήτων από πολλές χώρες του εξωτερικού, λειτουργεί με μεγάλη αποτελεσματικότητα ώστε να πωληθεί το ακίνητο σας ! Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και μια αποδεδειγμένη επιτυχία  η ομάδα μας είναι σε θέση να κατανοεί τις  προκλήσεις και θα είναι μαζί σας ώστε να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας πώλησης του ακινήτου σας.

Θα ήταν χαρά μας να επισκεφθούμε το ακίνητο σας ώστε να συζητήσουμε τις δυνατότητες προώθησης του, οργανώνοντας μια επαγγελματική φωτογράφιση για την καλύτερη δυνατή προβολή του και προσφέροντας σας παράλληλα μια δωρεάν εκτίμηση της τιμής που θα μπορούσε να πουληθεί το ακίνητο σας.

ΕΝΤΥΠΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

ΕΝΤΥΠΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από γραφίστες, κειμενογράφους και φωτογράφους,  ειδικευμένους στην δημιουργική παραγωγή προβολής ακινήτων, αναλαμβάνει με καινοτόμες ιδέες, την επαγγελματική φωτογράφιση του ακινήτου σας, την παραγωγή  διακεκριμένου έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού διαφήμισης ώστε να το αναδείξουν και να προβληθεί υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Σε ένα περιβάλλον όπου τα παραδοσιακά εγχώρια μέσα που βασίζονται οι περισσότερες εταιρείες διαμεσολάβησης ακινήτων γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά, η Vasilopoulos Estates προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο με αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ και σύγχρονη παρουσία στο διαδίκτυο ώστε να προωθεί ακίνητα με μεγάλη αποτελεσματικότητα σε δυνητικούς αγοραστές.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

H Vasilopoulos Estates διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών αλλά και δυνητικούς αγοραστές ακινήτων από πολλές χώρες του εξωτερικού. Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της επιτυχίας είναι οι καινοτόμες τεχνολογίες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούμε , οι διεθνείς δημόσιες σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει μέσω της συμμέτοχης μας σε εκθέσεις του εξωτερικού σε συνδυασμό με την πολυετή παρουσία μας στην Μύκονο μέσω της θυγατρική μας εταιρείας MLV .

l estate

ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ακινήτων θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    Χρησιμοποιώντας αυτό τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.