Η Vasilopoulos Estates ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες πολυτελών ακίνητων, διαχειριζόμαστε ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα σπανιότερα ακίνητα της Ελλάδος και αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες προς πώληση και ενοικίαση, οικόπεδα, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία, αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα.

Εκπροσωπούμε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα υψηλού επιπέδου πελατολόγιο, στο οποίο συγκαταλέγονται ιδιώτες, επώνυμοι επιχειρηματίες, γνωστά brand, σημαντικές εταιρείες από τον χώρο των επενδύσεων ακίνητης περιουσίας, Έλληνες και ξένοι επώνυμοι επενδυτές και Celebrities από πολλές χώρες του κόσμου.

Οι κύριες δραστηριότητες του κτηματομεσιτικού μας γραφείου περιλαμβάνουν τις αγοραπωλησίες ακινήτων στα βόρεια και στα νότια προάστια, το κέντρο της Αθήνας, και τις πωλήσεις και ενοικιάσεις επαγγελματικών ακινήτων, οικοπέδων, ξενοδοχείων και φωτοβολταϊκών πάρκων σε όλη την Ελλάδα.
Η θυγατρικής μας εταιρεία MLV– Μykonos Luxury Villas, ειναι από τις κυρίαρχες στον χώρο του πολυτελούς τουρισμού. Διαχειριζόμαστε μια σειρά από εκπληκτικές πολυτελείς βίλες προς πώληση και ενοικίαση στα κοσμοπολίτικα νησιά της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Πάρου αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, και παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών φιλοξενίας σε πελάτες από όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση που απαιτείται για να διασφαλίσει την καταξιωμένη θέση μας ως μια από τις κορυφαίες κτηματομεσιτικές και τουριστικές εταιρείες στην Ελλάδα και να προσφέρει υπηρεσίες σε ένα απαιτητικό διεθνές πελατολόγιο που εκτιμά την διακριτικότητα, τις γνώσεις, την εμπειρία των ειδικών αλλά και την εξαιρετική προσωπική εξυπηρέτηση.

Μέσω λεπτομερών αναλύσεων και της εις βάθος γνώσης της κτηματαγοράς, είμαστε σε θέση να παρέχουμε εμπεριστατωμένες συμβουλές και προτάσεις σχετικά με τις τάσεις, και προβλέψεις για την πορεία των ακινήτων και της κτηματαγοράς, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις αγοραπωλησίες στα βόρεια και νότια προάστια της Αθήνας καθώς και το Villa Rentals και τον πολυτελή τουρισμό.

Διαχειριζόμαστε με ιδιαίτερη λεπτότητα τις ιδιωτικές και οικογενειακές ιδιοκτησίες και με την πάροδο των χρόνων έχουμε εξελιχθεί μέσα από την επιτυχία και το ισχυρό μας όραμα σε μια εταιρεία που εμπιστεύονται οι πελάτες μας, παρέχοντας τους ένα εξαιρετικό επίπεδο προσωπικής φροντίδας, καθοδήγησης και μελετημένων εξατομικευμένων συμβουλών.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες του μεσιτικού μας γραφείου θα επωφεληθείτε από το πλούσιο πελατολόγιο μας, αλλά και τη γνώση και την τεχνογνωσία μιας εταιρείας με μακροχρόνια κυριαρχική παρουσία στην κτηματαγορά πολυτελών ακινήτων στην Αθήνα και την Μύκονο καθώς και ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών μας που έχουμε δημιουργήσει με την πάροδο των χρόνων και εμπιστεύεται στον γραφείο τους εύπορους πελάτες του που δείχνουν ενδιαφέρον για αγορά η ενοικίαση ακινήτου στην Ελλάδα.

Περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ
Οι Υπηρεσίες μας

Η προσωπική εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία, η διαθεσιμότητα και η εμπιστευτικότητα είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Προσφέρουμε υπηρεσίες διαμεσολάβησης, εκτιμήσεων ακινήτων, διαχείρισης πολυτελών βιλλων και βοηθάμε τους πελάτες μας να διατηρούν και να αυξάνουν την αξία των ακινήτων τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ακίνητα του μήνα
Προσφέρουμε υπηρεσίες διαμεσολάβησης, εκτιμήσεων ακινήτων, διαχείρισης πολυτελών βιλλων και βοηθάμε τους πελάτες μας να διατηρούν και να αυξάνουν την αξία των ακινήτων τους.

Το δίκτυό μας

Οι ιστοσελίδες μας προσελκύουν καθημερινά χιλιάδες μοναδικούς εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες που αναζητούν πολυτελή ακίνητα προς πωληση η ενοικίαση στην Αθήνα την Μύκονο και την Σαντορινη.

MYKONOS VILLA RENTALS ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ
REAL ESTATE MYKONOS ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ
SANTORINI VILLA RENTALS ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ